kërko fluturimin

kërko fluturimin

kërko fluturimin
Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login
Mirë se vini te Kosovafly

Mirë se vini te Kosovafly

Mirë se vini te Kosovafly

CALL CENTER


( CH )   +41 22 340 50 59
  ( KS )   +381 280 322 293

Oferta speciale - GUS 2014

Oferta speciale - GUS 2014

Oferta speciale - GUS 2014

GENEVA - PRISHTINA

Sht, 30 GUS 2014, 06:00
65,- CHF *

MËR, 03 SHT 2014, 10:15
60,- CHF *

Sht, 06 SHT 2014, 06:00
100,- CHF *

MËR, 10 SHT 2014, 10:15
89,- CHF *

PRISHTINA - GENEVA

Sht, 30 GUS 2014, 08:45
480,- CHF *

MËR, 03 SHT 2014, 13:10
360,- CHF *

Sht, 06 SHT 2014, 08:45
320,- CHF *

MËR, 10 SHT 2014, 13:10
300,- CHF *

*një drejtimesh, inkl. tatimi dhe taksat

Komuniteti Shqiptar Gjenevë
 Swiss  Edelweiss air  Airberlin Helvetic  SIMZIR  Western Union
© copy 2014  www.kosovafly.ch | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  |  booking system made by webkos booking system made by WEBKOS
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.